Associacions

A Nechi Group ens involucrem profundament en la promoció del nostre àmbit empresarial i per això som membres actius de les següents associacions:

Associació de Consultors d'Instal·lacions

ACI (Associació de Consultors d'Instal·lacions):  Actua com a representació conjunta del col·lectiu de professionals de les instal·lacions davant els diferents agents que intervenen en el procés de l'edificació.

Els seus objectius se centren en: prestigiar la professió de consultoria d'instal·lacions, unificar criteris, defensar els drets de professionals, clients i col·laboradors, i vetllar per l'ètica i dignitat professional dels seus membres, treballant per fer-la extensiva a tota la comunitat.

 

Associació d'Analistes Experts en Comportament No Verbal

Associació d'Analistes Experts en Comportament No Verbal: Primera organització que reuneix els professionals del sector d’anàlisis del comportament no verbal a Espanya.

Associació Espanyola per a la internacionalització de les empreses Domòtiques, Inmòtiques i Smart Cities

Domotys (Clúster de Domòtica, Inmòtica i Smart Cities d'empreses espanyoles):  Representa els interessos de les empreses, centres tecnològics i universitats que conformen aquest sector. Des de 2010 ha estat reconegut com a Agrupació d'Empreses Innovadores (A.E.I.) pel Ministeri d'Indústria, així com Clúster d'Empreses Solars per la Generalitat de Catalunya.

El seu objectiu és treballar per la millora de la competitivitat a través de quatre línies bàsiques d'actuació: la internacionalització, el foment de la innovació i el desenvolupament tecnològic, la formació dels treballadors i la recerca de finançament per a qualsevol projecte que duguin a terme les seves associats.

Associació Espanyola per a la internacionalització de les empreses d'Electrònica, Informàtica i Telecomunicacions

Secartys (Associació Espanyola per a la internacionalització de les empreses d'Electrònica, Informàtica i Telecomunicacions):  És una associació empresarial, sense ànim de lucre, d'àmbit nacional, fundada el 1968, que col·labora amb l'Administració Pública espanyola i de les comunitats autònomes, en el foment de la competitivitat dels sectors que representa.

En l'actualitat representa, organitzada en clau Clúster, a més de 1.200 empreses, entre socis directes i associacions integrades.

Treballa per aconseguir un gran objectiu: donar servei a les empreses espanyoles d'electrònica, de tecnologies de la informació, de telecomunicacions, d'àudio i il·luminació professional, d'oci i entreteniment electrònic, d'energia solar, de solucions domòtiques i inmòtiques i Smart Cities.

KNX Association

KNX (Associació per a la promoció de l'estàndard mundial KNX d'automatització d'edificis i habitatges):  És una organització sense ànim de lucre responsable de l'evolució i promoció del protocol KNX.

Els membres són fabricants de dispositius i proveïdors de serveis per a aplicacions del control d'habitatges i edificis amb KNX, com ara control de la il·luminació, control de persianes, calefacció, ventilació, aire condicionat, gestió d'energia, mesurament, monitorització, sistemes d'alarma / intrusió, electrodomèstics, àudio / vídeo, entre d'altres.

I3B - ICT for Brain, Body and Behavior

I3B (ICT for Brain, Body and Behavior):  És una xarxa d'empreses d'alta tecnologia i instituts de coneixement dirigits a la investigació, desenvolupament i comercialització de solucions TIC innovadores.

 
Nechi Group

Nechi Group

 

Contacte

 Barcelona

 Carrer Entença, 95, 5º Planta

 +34 93 215 31 95

info@nechigroup.com