Nechi Group


La força d'un grup solid

Nechi Group és un proveïdor internacional de solucions tecnològiques orientades al sector de la edificació i la indústria.

La nostra missió es centra en oferir als nostres clients els productes i serveis més avançats que acompleixin els seus requisits, assegurant el seu èxit continuat i facilitant la constant creació de valor afegit per al seu negoci.

Nechi Group es compon d’un conjunt d’empreses amb experiència i reputació acreditada en àrees on es requereix una elevada especialització tècnica.

El nostre equip es caracteritza per l’ús de la tecnologia com eina estratègica principal per a la generació i l'obtenció de avantatges competitiu per als nostres als clients.

El nucli principal del grup esta format per:

  • Nechi Ingeniería: Empresa matriu responsable dels serveis d’enginyeria clàssica, de valor i estratègica. Duu a terme tots els la projectes claus en mà, i dona suport en el disseny d’interiors, arquitectura i direcció d’obra. Situada a Barcelona i amb camp de acció internacional.
  • Amaisys Technologies: Empresa responsable dels serveis i productes d’enginyeria del software, noves tecnologies i la formació tècnica. Desenvolupa Solucions TIC per al sector industrial, Smart Cities i IOT. Situada a Barcelona i amb camp de acció internacional.
  • Aunovis: És el nostre partner alemany per al desenvolupament de noves tecnologies. Situada a Karlsruhe, es centra en la creació de nou productes industrials per al mercat internacional.

 

  

Nechi Group

Nechi Group

 

Contacte

 Barcelona

 Carrer Entença, 95, 5º Planta

 +34 93 215 31 95

info@nechigroup.com